Lidl pakub töökohti Ukraina põgenikele

Jaemüüja Lidl Eesti pakub Ukraina pagulastele töökohti kõigis Lidli kauplustes üle Eesti – Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Ukraina kodanikele on tagatud samad töötingimused ja tunnipalk nagu kohalikele töötajatele. Lidlisse tööle kandideerimiseks peavad Ukraina pagulased olema Eestis seaduslikult registreeritud ja omama tööluba. Esimesed kandideerimisavaldused on ettevõttele saabunud ja huvi Lidlis töötamise vastu on suur.

14.03.2022 | Tallinn

Lidli piirkonnajuht ja poejuhataja

Infot Lidli tööpakkumiste kohta saab Ukraina kultuurikeskusest ja Töötukassast, kandideerida saab ka tööportaali CV Keskus kaudu, kus on töökuulutus avaldatud ukraina keeles. Kandideerimiseks peavad taotlejad oskama kas suhtlustasandil inglise või vene keelt. Kõik uued töötajad läbivad täielikult tasustatud põhjaliku väljaõppe. Ukraina kodanikud saavad kohalike töötajatega võrdset tunnipalka, mis on sektori keskmisest kõrgem.  Lisaks laieneb neile esimesest tööpäevast alates täiendav tervisekindlustus.

„Eesti on juba pakkunud varjupaika tuhandetele ukrainlastele. Oleme leidnud võimaluse neid oma meeskonnas tööga aidata ja laekunud avalduste põhjal võib öelda, et huvi Lidlis töötamise vastu on suur. Kuigi uute kolleegide tööülesanded on samad, mis teistelgi poetöötajail, siis sisseelamisperioodil ei hõlma need vahetut kontakti klientidega. Koostöös Töötukassaga pakume uutele meeskonnaliikmetele peatselt ka võimalust alustada eesti keele õpet,” ütles Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto.

Lidl on loonud Eestis üle 1000 töökoha ning jätkab oma kasvu, ehitades uusi kauplusi nii Tallinnas kui teistes linnades. Seega tekib pidevalt juurde uusi töövõimalusi. Lidl pakub võrdseid võimalusi kõigile oma töötajatele, olenemata nende soost või rahvusest.

Schwarz grupi jaemüügiettevõtted Lidl ja Kaufland teevad koostööd erinevate abiorganisatsioonidega ning on juba teinud rahalisi ja materiaalseid annetusi 13 miljoni euro väärtuses, annetades Ukraina elanikele toiduaineid, tekstiile, hügieenitooteid ja muid vajalikke tooteid.