Narva tunnustas Lidlit töökohtade loomise eest

14. detsembril „Narva ettevõtja 2022“ konkursi raames tunnustati Vaba Lava Narva keskuses edukamaid ettevõtjaid. Lidl Eestit tunnustati Narvas uute töökohtade loomise eest.

19.12.2022 | Tallinn

Lidlit tunnustati Narvas.

"Täname Narva kaupluse võimekat ja kokkuhoidvat meeskonda, kes meid uue tööandjana usaldas! Viimase ligikaudu aasta jooksul on Narva poest kujunenud narvakate lemmikpood ning meeskond on korduvalt pälvinud kiitust parima teeninduse eest linnas," ütles Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto.

Tänukirja käisid vastu võtmas kommunikatsiooniosakonna tiimijuht Katrin Seppel ja avalike suhete spetsialist Kaspar Kütt.

„Lõppenud aasta on sundinud paljusid teist initsiatiivi haarama ja vahel otsima väljapääsu keerulisest majandusolukorrast. Te oskate katsumusi ja raskusi uuteks võimalusteks muuta ja see teeb meid kõiki tugevamaks. Tänu teie oskustele ja võimetele luuakse linna uusi töökohti, ehitatakse tehaseid ja meie majandus tugevneb,“ ütles Narva linnapea Katri Raik.