Jõhvis avati esimene Lidli kauplus

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl avas täna hommikul Jõhvis aadressil Puru tee 5 uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti ca 5,7 miljonit eurot, on Ida-Virumaal teine ja Eestis juba üheksas.

04.08.2022 | Jõhvi

Jõhvi kaupluse pidulik lindilõikamine

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Jõhvi volikogu esimees Vallo Reimaa, Jõhvi abivallavanem Arvo Aller, Saksa-Balti Kaubanduskoja Eesti esinduse juht Tarmo Mutso, Lidl Eesti Jõhvi piirkonnajuht Merlin Loorits ja poejuhataja Natalja Zaitseva. Varakult oli kohale saabunud ka palju ootusärevaid kliente, keda rõõmustasid eriti head sooduspakkumised. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Jõhvi volikogu esimehe Vallo Reimaa sõnul on Jõhvi jaoks oluline uute hästitasustatud töökohtade lisandumine. „Jõhvi on arenev linn ja seda näitab ka siin Lidli kaupluse avamine. Loodan, et saime juurde hea koostööpartneri, kellega ka edaspidi suuri ja märgilisi tegusid teha,“ ütles Reimaa.

Jõhvi abivallavanem Arvo Aller lisas, et Jõhvi inimesed on Lidli poe tulekut ammu oodanud ning tänasega sai pikk ooteaeg ühele poole. „Lidl kaupluse valmimisega saab piirkonnas heakorrastatud järjekordne maa-ala. Lidl kaupluse avanemine mitmekesistab meie piirkonna elanike ostuvõimalusi ja rikastab kaubavalikut,“ täpsustas Aller.

Lidl Eesti Jõhvi piirkonnajuhi Merlin Looritsa sõnul on kaupluse avamisega Jõhvis loodud ligi 80 hästitasustatud töökohta. „Meie meeskonna jaoks on see eriline päev. Meil kõigil on suur rõõm avada täna hommikul uus Lidli kauplus, et pakkuda Jõhvi ja selle ümbruskonna elanikele parima kvaliteediga ja soodsaima hinnaga toidu- ja esmatarbekaupu. Oleme kindlad, et meie iganädalased pakkumised aitavad kohalikel elanikel inflatsiooni ja kasvavate hindadega paremini toime tulla,“ ütles Loorits.

Lidli selge jaemüügimudel tagab klientidele kiire, mugava ja nauditava ostukogemuse. Lidli poodide planeering on lihtne, toodete paigutus lihtsasti arusaadav. Selleks, et klientidel oleks kaupluses mugav orienteeruda, on kõikide riiulite kohal hästi nähtavad sildid, mis tähistavad erinevaid tootekategooriaid ja käimasolevaid sooduspakkumisi.

Värskelt tarnitud puu- ja juurviljade, liha- ja kalatoodete ning kohapeal küpsetatud pagaritoodete valikut täiendavad paljud Lidli omamärgi ja kohalike tootjate tooted. Lidl pakub ka valikut kvaliteetset kosmeetikat, beebi- ja lastetooteid, kodupuhastusvahendeid, aia- ja remonditööriistu. Kõik Lidli tooted on saanud rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteedi-, päritolu- ja jätkusuutlikkuse sertifikaadid.

Jõhvi Lidli kauplus on keskkonnasäästlikult ehitatud järgides EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, kõrgete lagedega 1400 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks.

Kauplus on lihtsasti ligipääsetav ühistranspordi, jalgratta või autoga, hoone juurde kuulub suur parkla 120 laia parkimiskohaga. Klientide mugavuse huvides on kauplustes ka tualetid ja beebide mähkimisruum. Klientidel on mugavalt võimalik Lidli kauplusesse tagastada nii taarat, pappi, plastikut kui ka patareisid.