Lidl Eesti hakkab kõikidele töötajatele pakkuma tasuta COVID-19 kiirteste

Võitlemaks koroonaviiruse jätkuva ohuga, pakub Lidl Eesti oma 180 töötajale isiklikuks kasutamiseks iganädalaselt ühe koroonaviiruse ninaneelu kiirtesti.

18.05.2021 | Tallinn

Töötaja ikoon

„Meie töötajate tervis on meie jaoks esmane prioriteet. Tunneme kogu laiema ühiskonna ees sotsiaalset vastutust, mistõttu näeme, et tänu meie võimalusele pakkuda töötajaile kiirteste saame kaasa aidata nakkuse leviku piiramisele,“ selgitas Lidl Eesti OÜ juhatuse esimees Jakob Josefsson. Sedasi annab ettevõte oma panuse nii töötajate kui ka klientide ja koostööpartnerite turvalisusse.

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 11 550 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 30 riigis.

Lidlis töötab üle 341 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2020. aastal oli 125,3 miljardit eurot.

2018. aastal asutatud Lidl Eesti OÜ keskendub praegu poevõrgu loomisele üle kogu Eesti. Rohkem infot www.lidl.ee ja LinkedIn.