Lidl Eesti hakkab kõikidele töötajatele pakkuma tasuta COVID-19 kiirteste

Võitlemaks koroonaviiruse jätkuva ohuga, pakub Lidl Eesti oma 180 töötajale isiklikuks kasutamiseks iganädalaselt ühe koroonaviiruse ninaneelu kiirtesti.

18.05.2021 | Tallinn

Töötaja ikoon

„Meie töötajate tervis on meie jaoks esmane prioriteet. Tunneme kogu laiema ühiskonna ees sotsiaalset vastutust, mistõttu näeme, et tänu meie võimalusele pakkuda töötajaile kiirteste saame kaasa aidata nakkuse leviku piiramisele,“ selgitas Lidl Eesti OÜ juhatuse esimees Jakob Josefsson. Sedasi annab ettevõte oma panuse nii töötajate kui ka klientide ja koostööpartnerite turvalisusse.

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Schwarz Grupi käive 2019. aastal oli 113,3 miljardit eurot.

Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 11 200 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 29 riigis üle maailma. Lidlis töötab üle 310 000 töötaja. Oma klientidele pakub Lidl kõrgeima kvaliteediga värskeid tooteid, liha- ja pagaritooteid ning tööstuskaupu madalaima hinnaga.

2018. aastal asutatud Lidl Eesti OÜ keskendub praegu poevõrgu loomisele üle kogu Eesti. Rohkem infot www.lidl.ee ja LinkedIn.