Lidli kaupluste juurde paigaldatakse esimesed Omniva pakiautomaadid

Lidl Eesti alustab koostööd Omnivaga, mille raames paigaldatakse Tallinnas Rannamõisa teel ja Sõpruse puiesteel ning Narvas asuvate Lidli kaupluste juurde pakiautomaadi, mis võimaldavad pakke nii vastu võtta kui ka saata.

21.09.2023 | Tallinn

Lidl ja Omniva alustasid koostööd.

Omniva pakiautomaadi paigaldamine Kristiine Lidli juures.

“Lidl on juba täna tuhandete Eesti inimeste jaoks nii-öelda kodupood, kus tehakse regulaarselt kõik pere olulisemad ostud. Pakiautomaatide lisamine on veel üks viis, kuidas meie klientide jaoks nende igapäevast Lidli-kogemust veelgi täiustada ja kasulikumaks muuta," kommenteeris Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel, kelle sõnul valiti Omniva näol partneriks tugev ja tunnustatud Eesti ettevõte.

„Paki saatmine või kätte saamine ühendatakse tavaliselt teiste liikumiste, näiteks tööle või poodi minekuga. Nii saab säästa aega, aga ka keskkonda,“ tõdes Omniva pakiautomaatide osakonna juht Rauno Riiner. „E-kauplustest ostude tegemine on üha populaarsem, seejuures soovivad inimesed oma tellimused aina kiiremini kätte saada ja nende mittesobivuse korral kohe ka kiirelt pakiautomaati tagastada.”

Pakiautomaadid paigaldatakse Rannamõisa (Rannamõisa tee 12a, Tallinn), Sõpruse puiestee (Sõpruse puiestee 153, Tallinn) ja Narva Lidli (Tallinna mnt 7, Narva) juurde esialgu kuueks kuuks, mille jooksul jälgitakse nende kasutamisaktiivsust. Juhul kui testperiood on edukas, siis kaalub Omniva pakiautomaatide paigaldamist ka teiste Lidli kaupluste juurde.