Lidl suurendab Perekaardi omanikele pakutavate soodustuste hulka

Lidl Eesti jätkab oma koostööd Eesti Lasterikaste Perede Liiduga ning laiendab kõigis oma kauplustes soodustuste hulka Perekaardi omanikele valitud toodetelt, et toetada sel moel lasterikkaid peresid ja leevendada inflatsiooni mõju nende igapäevaostudele.

29.11.2023 | Tallinn

Lidl Perekaart

Oleme Perekaardi omanikele juba mitu kuud soodustusi pakkunud ning selle aja jooksul on meile selgeks saanud, et tahame neid veelgi rohkem aidata. Meil on rõõm anda natukene rohkem meelerahu neile ning andes rohkem soodustusi, loodame aina rohkem lasterikkaid peresid Lidli poodides näha ja pakkuda neile head võimalust oma sisseoste odavamalt ja mugavamalt teha,“ kommenteeris Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

Meil on väga hea meel, et alates augustist kuuluvad Perekaardi partnerite hulka ka Lidli kauplused. Meie rõõmu jagavad ka Perekaardi kasutajad, perede tagasiside on olnud väga positiivne. Seda toredam on kuulda, et jõulude eel on Lidli poodides soodustoodete valikut laiendatud,” ütles Eesti Lasterikaste Perede Liidu Perekaardi assistent Reet Kiidjärv.

Uued 10% soodustused kehtivad alates 28. novembrist valitud puu- ja juurviljadele, valitud leivatoodetele, Sweet Corneri kommidele, Saguaro jookidele ning W5 kodutarvetele. Perekaardi omanikele juba tuttavad soodustused Lidli poodides kehtivad jätkuvalt kõikidele Cieni kosmeetika- ja hügieenitoodetele, „Back to School“ koolitarvetele, Lupilu beebitoodetele, Peppertsi lasteriietele.

Soodustuste saamiseks ei pea Perekaardi omanik tegema midagi enamat kui näitama kassas oma Perekaarti. Märgist kuvatakse ka iganädalastes Lidli ostukataloogides, mis on saadaval kauplustes, koduleheküljel www.lidl.ee ja Lidl Plus rakenduses.

Infot Perekaardi omanikule kehtivate pakkumiste kohta saab Lidli ja Perekaardi kodulehelt, Lidli poodides leiduvatelt ostukataloogidelt, sotsiaalmeediast ja kaupluses olevatelt infosiltidelt.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa