Lidl toob kõigisse poodidesse uudsed ostukorvid

Alates 3. novembrist on klientide suurearvulisest tagasisidest lähtudes kõigis Lidl Eesti kauplustes ostlejate jaoks saadaval ka ratastel liigutatavad ostukorvid.

03.11.2023 | Tallinn

Lidli uus ostukorv

Lidli uus ostukorv.

Juba sellest ajast peale, kui Lidli Eesti turule jõudis, on meile helistatud ja kirjutatud, et uurida, kas Lidli poodides ka ostukorve leidub. Nüüd saame lõpuks igale küsijale öelda, et jah, tõepoolest, igas Lidli kaupluses Eestis on nüüdsest olemas mugavad ja mahukad ostukorvid,“ ütles Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Klassikalisest ostukorvist eristab Lidli kauplustesse jõudnud korve see, et ostukorv on järelveetav. „Raskete ostukorvide tassimine ei ole kõige mugavam tegevus ning järelveetav ostukorv mahutab rohkem kaupa, kui tavaline ostukorv. Meie ostukärud, mis on samuti klientide poolt soojalt vastu võetud, on jätkuvalt saadaval igas poes ja oleme täiesti kindlad, et meil on nüüd sobilik lahendus igale poekülastajale - vahet pole, kas tullakse vaid üht müslibatooni või suurt Parkside’i tööriistakomplekti ostma,“ lisas Seppel.

Lidli ostukorvid on sinist värvi plastikust. Korvidel on kaks käepidet – üks tõstmiseks ja teine järele vedamiseks. Ostukorvid on valmistatud Hispaanias. Nende mahutavus on 56 liitrit, mis on piisav ka nõudlikumale ja põhjalikumale ostjale. Ostukorvide kasutamiseks ei ole tarvis turvamünti ja need on paigatud nähtavale kohale kaupluse sissepääsu juures.

 

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa