Lidl Plus on viimase aja üks menukaim nutirakendus Eestis

Eestis juba üle kolme kuu saadaval olnud lojaalsusäpp Lidl Plus on eestlaste abil saanud oma enam kui 50 miljonile ülemaailmsele kasutajale tubli lisa ja rakendus on võtnud sisse koha allalaadimiste edetabelite tipus.

28.03.2023 | Tallinn

Lidl Plusi rakendus.

“Alates lansseerimisest tänavu jaanuaris on Lidl Plus tõusnud Eesti populaarseimate nutirakenduste edetabelite tippu ja püsib seal endiselt ka märtsi keskpaiga seisuga. Meil on äärmiselt hea meel, et kliendid on Lidl Plusi nii positiivselt vastu võtnud. Plaanime rakendust veelgi arendada ning jätkuvalt pakkuda klientidele kõige atraktiivsemaid sooduspakkumisi,” sõnas Lidl Eesti juhatuse liige Alexandru Mag.

Kuigi teinekord kiputakse arvama, et eakamad inimesed ei ole eriti innukad nutiseadmete kasutajad, näitab allalaadimiste statistika, et Lidl Plusi kasutavad inimesed igast vanuserühmast. Allalaadimiste osakaal erinevate vanusegruppide vahel jaguneb enam-vähem võrdselt ning üle 60-aastaste Lidl Plus klientide osakaal ulatub üle 16%. Samuti avaldub igas vanuserühmas selgelt, et inimesed pööravad rohkem kui kunagi varem tähelepanu võimalusele säästa ja vähendada oma igapäevaseid kulutusi.

Lidl Plusi on oma telefoni tõmmanud inimesed igast Eestimaa nurgast, kuid kõige enam on rakendust alla laetud Jõhvis, Narvas ning Tallinnas.
Peatselt hakkab Lidl Plus pakkuma oma kasutajatele ka individuaalseid sooduspakkumisi, mis on tuletatud klientide ostuharjumuste ja lemmiktoodete analüüsist.

Lidl Plusi saab tasuta alla laadida kõikide levinumate nutitelefonide rakendusepoes (App Store, Play Store, Huawei App Gallery).