Lidl Plus on viimase aja üks menukaim nutirakendus Eestis

Eestis juba üle kolme kuu saadaval olnud lojaalsusäpp Lidl Plus on eestlaste abil saanud oma enam kui 50 miljonile ülemaailmsele kasutajale tubli lisa ja rakendus on võtnud sisse koha allalaadimiste edetabelite tipus.

28.03.2023 | Tallinn

Lidl Plusi rakendus.

Lidl Plusi rakendus.

“Alates lansseerimisest tänavu jaanuaris on Lidl Plus tõusnud Eesti populaarseimate nutirakenduste edetabelite tippu ja püsib seal endiselt ka märtsi keskpaiga seisuga. Meil on äärmiselt hea meel, et kliendid on Lidl Plusi nii positiivselt vastu võtnud. Plaanime rakendust veelgi arendada ning jätkuvalt pakkuda klientidele kõige atraktiivsemaid sooduspakkumisi,” sõnas Lidl Eesti juhatuse liige Alexandru Mag.

Kuigi teinekord kiputakse arvama, et eakamad inimesed ei ole eriti innukad nutiseadmete kasutajad, näitab allalaadimiste statistika, et Lidl Plusi kasutavad inimesed igast vanuserühmast. Allalaadimiste osakaal erinevate vanusegruppide vahel jaguneb enam-vähem võrdselt ning üle 60-aastaste Lidl Plus klientide osakaal ulatub üle 16%. Samuti avaldub igas vanuserühmas selgelt, et inimesed pööravad rohkem kui kunagi varem tähelepanu võimalusele säästa ja vähendada oma igapäevaseid kulutusi.

Lidl Plusi on oma telefoni tõmmanud inimesed igast Eestimaa nurgast, kuid kõige enam on rakendust alla laetud Jõhvis, Narvas ning Tallinnas.
Peatselt hakkab Lidl Plus pakkuma oma kasutajatele ka individuaalseid sooduspakkumisi, mis on tuletatud klientide ostuharjumuste ja lemmiktoodete analüüsist.

Lidl Plusi saab tasuta alla laadida kõikide levinumate nutitelefonide rakendusepoes (App Store, Play Store, Huawei App Gallery).

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa