Lidl on 2023. aasta rattasõidu maailmameistrivõistluste ametlik värske toidu partner

2023. aasta augustis toimub Šotimaal esmakordselt sama ürituse raames 13 Rahvusvahelise Jalgrattaliidu (UCI) maailmameistrivõistlust, Lidl on suursündmuse ametlik toetaja.

06.03.2023 | Saksamaa

Lidl on 2023. aasta rattasõidu maailmameistrivõistluste ametlik värske toidu partner

Lidl on 2023. aasta rattasõidu maailmameistrivõistluste ametlik värske toidu partner

UCI jalgrattasõidu maailmameistrivõistlused toimuvad 3.-13. augustil Šotimaal Glasgows. Tegemist on ajaloo suurima rattaspordiüritusega, mis esmakordselt ühendab 13 olemasolevat Rahvusvahelise Jalgrattaliidu maailmameistrivõistlust üheks suursündmuseks.

UCI jalgrattasõidu maailmameistrivõistlused ja Lidl alustavad koostööd, mille kohaselt toetab ettevõte värske toidu partnerina kõiki 13 maailmameistrivõistlust, soovides rõhutada liikumise ja teadliku toitumise tähtsust tervisliku eluviisi järgimisel.

Euroopa juhtiva jaemüüjana võimaldab Lidl oma klientidel teha vastutustundlikke ostuotsuseid, pakkudes värsket ja tervislikku toitu parima kvaliteedi ja hinnaga. See teeb Lidlist oma klientidele usaldusväärse partneri igapäevaste ostude tegemisel.

Rahvusvaheline organisatsioon rahvusvahelisel üritusel

Lidl on Schwarz Groupi ettevõttena esindatud üle maailma enam kui 12 000 kauplusega 31 riigis, mis on väga sobiv rahvusvahelise ja mitmekesise taustaga üritusele nagu 2023. aasta UCI jalgrattasõidu maailmameistrivõistlused, kus osaleb üle 6000 profi- ja amatöörratturi enam kui 120 riigist. Nii nagu kõigile saadaval Lidli tooted, nii on seda ka jalgrattasport – ala sobib kõigile, kes soovivad oma igapäevaellu aktiivsust. 

"Oleme väga põnevil võimaluse üle olla osa sellisest uuenduslikust ja ainulaadsest üritusest. Värske toidu partnerlus näitab suurepäraselt Lidli ambitsiooni toetada tervislikku ja aktiivset eluviisi, pakkudes teadlikumaid ja tervislikumaid toiduvalikuid. Ootame koostööd UCI maailmameistrivõistlustega suure huviga ja innustame inimesi tooma oma igapäevaellu rohkem elujõudu ja sporti," selgitas Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

"Lidl on sobiv rahvusvaheline partner 2023. aasta UCI rattasõidu maailmameistrivõistlustele, mida eeldatavasti jälgib üle miljardi inimese kogu maailmas. Lidl jagab meie veendumust, et jalgrattasõit on kõigi jaoks, ja aitab meil saavutada üht ürituse põhieesmärki, milleks on jõuda suure, kodumaise ja ka uue rahvusvahelise publikuni ning propageerida kasulikku mõju, mida rattasõit toob kaasa nii tervisele kui ka üldisele heaolule," ütles UCI peadirektor Amina Lanaya.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa