Palgad avalikuks: Lidl avaldab alates märtsist kõikides töökuulutustes töötasu

Alates märtsist hakkab Lidl avaldama lisaks poetöötajate töötasule ka peakontori töökuulutustes ametikoha töötasu. Selle otsusega on Lidl esimene jaekett Eesti turul, kes kandideerijatele kõikide positsioonide palgad avalikustab.

25.03.2024 | Tallinn

Lidl töötaja.

Lidl Eesti ja Lidl Läti personaliosakonna juhi Liina Kippasto sõnul on Lidl taaskord valdkonnas teerajaja, näidates head eeskuju kõigile nii jaekaubanduses kui ka teistes valdkondades tegutsevatele ettevõtetele. „Soovime tõsta veelgi meie atraktiivsust tööturul ja äratada usaldust Lidli kui tööandja vastu. Töötasu avaldamine võimaldab tõhustada värbamisprotsessi, aga ka suurendada meie palkade läbipaistvust töötajate seas. Meil on paigas palgastruktuur, mis tagab võrdse töötasu samal tasemel töötavatele inimestele ja ennetab seeläbi ka soolist palgalõhet,“ lisas Kippasto.

Alates Eesti turule jõudmisest on Lidl Eesti avalikustanud poetöötajate töötasu ja pakkunud jaekaubanduses keskmisest kõrgemat palka. Kõikidele Lidli töötajatele pakutakse ka mitmeid hüvesid, mis aitavad neil oma vaimse ja füüsilise tervise eest hoolt kanda: täiendav tervisekindlustus, spordikompensatsioon ja haigushüvitis alates teisest päevast. Lisaks annab Lidl töötajatele sünnipäeva puhul vaba päeva.

Lidl Eesti on juba teist aastat järjest pälvinud maineka rahvusvahelise Top Employer tiitli, mis tõendab ettevõtte pühendumust parema töökultuuri loomisele ning selle väljendust suurepäraste personalipraktikate ja -tavade kaudu. Lisaks saavutas Lidl Eesti Unistuste Tööandja konkursil kaubanduse, klienditeeninduse ja jaekaubanduse kategoorias esimese koha.

Palkade avalikustamine on järjekordne samm, mis tõestab Lidl Eesti pühendumust oma töötajatele ja soovi olla tööturul oma valdkonna eelistatuim tööandja.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa