Lidl Eesti pälvis kõrge Top Employer 2024 tiitli silmapaistva pühendumuse eest töötajate heaolule

Rahvusvaheline Top Employers Institute kuulutas välja 2024. aasta parimad tööandjad ning teist järjestikust aastat pälvis Eestis kõrge Top Employer tunnustuse Lidl Eesti OÜ. Top Employer sertifikaat tõendab ettevõtte pühendumust parema töökultuuri loomisele ning demonstreerib seda suurepäraste personalipraktikate ja -tavade kaudu.

22.01.2024 | Tallinn

Top Employer

Top Employers Institute hindab programmis osalevaid ettevõtteid personalivaldkonna parimate praktikate küsimustiku tulemuste põhjal. See uuring hõlmab kuut personalisuunda, mis omakorda koosnevad 20 teemast, mille hulka kuuluvad muu hulgas töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, ettevõtte sotsiaalne vastutus, mitmekesisus, võrdne kohtlemine ja kaasamine, heaolu ja palju muud.

2024. aastal tunnustati esmakordselt Lidlit Top Employer tiitliga ettevõtte kõigis 31 tegutsemisriigis. Samuti omistati ettevõttele juba 7. korda Top Employer Europe tiitel.

Lidl Eesti juhatuse liige ja personaliosakonna juht Liina Kippasto rõhutas: „Top Employer tiitel on suur tunnustus kogu meeskonnale selle eest, kui hästi oleme koos oma ettevõtte töökultuuri arendanud. Ent töö pole veel läbi – me kasvame ja areneme kogu aeg, oma töötajatega koos ja pingutades meeskonnana selle nimel, et olla parim tööandja. Usun, et juba teist korda järjest meile omistatud Top Employer tiitel annab nii tänastele kui ka tulevastele potentsiaalsetele töötajatele selle kohta väga positiivse signaali. Niivõrd mitmekülgses keskkonnas, nagu jaemüük, on meie töötajad ettevõtte edu võti.

Sõltumatu Top Employers Institute hindab maailma parimaid tööandjad iga-aastaselt. Programm on sertifitseerinud ja tunnustanud üle 2300 parima tööandja 121 riigis ja regioonis viiel mandril.

Lidli jaoks tähendab atraktiivne töökeskkond seda, et töötajad saavad vastavalt oma potentsiaalile pidevalt areneda ning et töö- ja eraelu on tasakaalus. Lidl Eesti on stabiilselt pakkunud jaekaubandussektori keskmisest kõrgemat palka ning mitmeid lisahüvesid, nagu täiendav tervisekindlustus, garanteeritud iga-aastane palgatõus, igakuine 100-eurone pühendumustasu, haiguspäevade kompenseerimine alates teisest päevast, vaba päev sünnipäeva puhul ning spordikompensatsioon. 

Top Employers Institute'i tegevjuht David Plink ütles: „Erandlikud ajad toovad inimestes ja organisatsioonides esile parima. Tänavune parimate tööandjate sertifitseerimisprogramm on selle tõestuseks – suurepärane sooritus 2024. aasta tipptööandjatelt! Need tööandjad on alati näidanud, et hoolides oma inimeste arengust ja heaolust rikastavad nad ühiselt töömaailma. Meil on hea meel kuulutada välja 2024. aasta juhtivad tööandjad ja tunnustada nende pühendumust inimestele.

 

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa