Lidl kutsub Tallinna Loomaaeda lumeleopardipäeva tähistama

Sel pühapäeval, 23. oktoobril, on kõik loomahuvilised oodatud Tallinna Loomaaeda, kus tähistatakse rahvusvahelist lumeleopardipäeva.

20.10.2022 | Tallinn

Lumeleopard.

Rahvusvaheline lumeleopardipäev saab alguse juba kell 11 hommikul loomaaia alpinaariumis, kus kommenteeritakse lumeleopardi tegevusi. Tunni aja jooksul saab kuulda põnevaid fakte looma eluviiside kohta nii loomaaias kui ka looduses.

Kell 12 algab loomaaia läänevärava keskkonnahariduskeskuse fuajees lumeleopardi vaderi Lidli meisterdamise töötuba, kus nii lapsi kui ka täiskasvanuid juhendab käsitööõpetaja Anna Lutter, kes aitab kõikidel huvilistel valmistada lumeleopardipäeva meenutavaid esemeid. Lidl pakub väiksematele külastajatele ka põnevat mängulehte, mille täitjate vahel loositakse välja auhindu. 

Lumeleopardid on ohustatud liik, kelle looduslikke elupaiku mõjutavad rängalt kliimamuutused ja globaalse temperatuuri tõus. Vastutustundliku ettevõtte ja lumeleopardide vaderina toetab Lidl Tallinna Loomaaia liigikaitselisi tegevusi.

Tallinna loomaaias elavad praegu kaks isast lumeleopardi Otto III ja Somu. Otto III toodi Tallinna loomaaeda 2019. aasta veebruari alguses Belgiast, kuid tema vanaema Odette on sündinud Tallinna loomaaias. Somu, kelle nimi tähendab hindi keeles Kuu, saabus Tallinna loomaaeda eelmise aasta lõpus Austriast Salzburgist. Somu sugupuu ulatub tagasi eelmisel sajandil Kõrgõstani loodusest püütud lumeleopardide Kungei ja Remboni, kes elasid Tallinna loomaaias pika elu.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa