Lidl avab 6. oktoobril Tartu Lõunakeskuse kaubanduspargis uue kaupluse

6. oktoobril kell 8.00 avatakse Tartu külje all Lõunakeskuse kaubanduspargis uus Lidli kauplus. Jaekaubandusettevõte Lidl Eesti on investeerinud kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorda ja taristu parandamisse üle 2,8 miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi piirkonnas ligi 60 hästitasustatud töökohta.

23.09.2022 | Tallinn

Lidl Lõunakeskus

Uus Lidl kauplus asub Lõunakeskuse kaubanduspargi territooriumil Tallinna poolses küljes, pakkudes Tartu, Kambja valla ning kogu Lõuna-Eesti elanikele võimalust mugavalt sisseoste teha. Esimesed neli nädalat pärast avamist rõõmustavad kliente eriti head hinnad ning sooduspakkumised. Avamispäeval kell 17 toimub uue kaupluse juures ka kontsert ning külastajatel on võimalik õnneratast keerutades erinevaid auhindu võita.

Lõunakeskuse kaubanduspargis asuv Lidli kauplus on esimene Eestis, mille ettevõte on rajanud ümberehitatud hoonesse. Kauplus on renoveeritud keskkonnasäästlikult järgides rahvusvahelise EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, kõrgete, 8m lagedega 1400 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks. Samas hoones aadressil Optika 21 asub allüürnikuna Mileedi lillekauplus.

Kauplus on lihtsasti ligipääsetav nii ühistranspordi, auto kui ka jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 152 laia parkimiskohaga, millest 2 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 2 parkimiskohta peredele. Ratturitele on mugavaks ja turvaliseks parkimiseks ette nähtud 6 jalgrattakohta.

Uute kaupluste avamine Eestis on osa Lidli kauplustevõrgu arendamise strateegiast, mis sai alguse 3. märtsil 2022 8 kaupluse samaaegse avamisega Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Lõunakeskus pood on teine Lidli kauplus Tartumaal, uue kaupluse avamisega on Eestis kokku kümme Lidli poodi.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

  • Lõunakeskuse kaubanduspargis asuv Lidli kauplus avatakse neljapäeval, 6. oktoobril kell 8.00. Kauplus on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Parkimine kaupluse parklas on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00-18.00.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa