Lidli poodides algas suur tööstuskaupade tühjendusmüük

Jaanuaris viib Lidl Eesti paljudes poodides esmakordselt läbi niigi soodsate tööstuskaupade suuremahulise tühjendusmüügi, kus hinnad algavad ühest eurost ning allahindlused ulatuvad kuni 50 protsendini.

15.01.2024 | Tallinn

Lidl Eesti pood

Tühjendusmüük algab esmaspäeval, 15. jaanuaril ning kestab kuni allahinnatud tooteid poodides jagub. Suure soodustusega pakutavate toodete seas leidub erinevaid köögitarbeid, tööriistu, meeste-, naiste- kui ja lasterõivaid ning palju muud.

Tühjendusmüüki pandud tooted valitud Lidli poodides üle Eesti on märgistatud eriliste kleepsudega, mis näitavad toote uut hinda. Kampaania raames allahinnatud tooteid leiab Tallinnas Raadiku ja Akadeemia tee kauplusest, Tartus Annelinna Lidlist, mõlemast Narva Lidlist ja samuti ka Pärnu, Jõhvi ning Rakvere kauplusest.

Lidli tööstuskaubad on eestlaste seas juba tuntud oma väga heade hindade poolest, millest omakorda täiendav suur soodustus võib tunduda isegi ootamatu või uskumatu. Kasutame hea meelega võimalust klientide üllatada ja samas teha ruumi uutele toodetele,” sõnas Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Tööstuskaupade tühjendusmüügiga näitab Lidl taaskord, et Eesti tarbijatele odavamate hindade pakkumist võetakse väga tõsiselt. Ka käibemaksumäära suurenemine selle aasta jaanuaris ei toonud Lidli poodides kaasa hinnatõusu, lisaks viis Lidl möödunud aastal läbi suurejoonelise hinnalangetuskampaania üle 400 igapäevasele tootele.

 

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa