Lidl viib jalgpalli EM-ile mängijate saatjateks 11 Eesti last

Lidl, UEFA EURO 2024 ametlik partner, on kokku saanud Eesti laste jalgpallitiimi (Lidl Kids Team), kes sõidavad Saksamaale jalgpalli EM-i lõppturniirile ametlikuks mängija saatjaks. Eestist sõidab Saksamaale lõppturniirile 11 ning üle Euroopa rohkem kui 1100 last.

14.06.2024 | Tallinn

Lidl & UEFA

Käesoleva aasta märtsis kuulutas Lidl välja konkurssi Lidl Kids Team liikmete leidmiseks. Konkursil said osaleda lapsed vanuses 6-10 aastat sõltumata nende soost, päritolust või füüsilistest või vaimsetest võimetest. Eestist kandideeris rohkem kui 4000 last ja võitjaid oli üle Eesti.

Eesti Lidl Kids Teami liikmed on:

  • Sten (Peetri)
  • Kaspar (Tiskre)
  • Helena Lovisa (Tallinn)
  • Sebastian (Tallinn)
  • Birgit (Tallinn)
  • Nikita (Narva)
  • Artur (Tallinn)
  • Charlotte (Kiili)
  • Oskar (Sõmeru)
  • Kärt (Viru-Jaagupi)
  • Hanna Loore (Tallinn)

Meil on ütlemata hea meel, et oleme Eesti jalgpallilaste tiimi kokku saanud. Need 11 last pakatavad energiast ja positiivsusest ning nendele erakordse kogemuse pakkumine on Lidlile ainult rõõmuks. Loodame, et nende kogemus Saksamaal jääb terveks eluks meelde ja usume, et kogu Eesti jälgib Lidli jalgpallilaste seiklust,“ rõõmustas Lidl Eesti turundusstrateegia projektijuht Maarika Müür.

Õnnelikele võitjatele ja nende vanematele tuli võit suure üllatuse ja suurepärase uudisena. „Laps oli väga õnnelik ja jooksis rõõmust ringi!“ rõhutas üks õnnelik lapsevanem. Võitjate hulka kuulub tulihingelisi jalgpallifänne, kes igapäevaselt tulemusi jälgivad, kui ka neid, kellel on lihtsalt väga hea meel Saksamaale reisida.

Suur tänu Lidl meeskonnale, et annate võimaluse mälestuseks, millest saab üks parimaid isa-poja üritusi. See on mälestus, mida ma saan pojaga meenutada elu lõpuni,“ tänab järjekordne lapsevanem.

Konkursi võitjad ei võida ainult võimalust olla ühe mängija saatja, vaid lisaks katab Lidl kõik nii lapse kui vanema reisikulud Saksamaale sõiduks ja kohapeal. Eesti lapsed jooksevad väljakule 29. juunil Berliinis, kui kohtuvad A-alagrupi ja B-alagrupi teise koha saajad. Reisiga kaasneb lõbus programm, mis on täis põnevaid ja õpetlikke kohalikke elamusi. Lapsevanemad kinnitavad taaskord justkui ühest suust, et ollakse põnevil näha Berliini suvemelu ja kohalikku kultuuri.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa