Lidl ja Perekaart tähistavad esimest aastat edukat koostööd

Lidl Eesti koostöö Eesti Lasterikaste Perede Liiduga on kestnud juba üle ühe aasta. Lidl Eesti on juba rohkem kui aasta pakkunud kõigis oma kauplustes Perekaardi omanikele valitud toodetelt täiendavat 10% suurust allahindlust, et toetada sel moel lasterikkaid peresid ja leevendada inflatsiooni mõju nende igapäevaostudele.

18.09.2024 | Tallinn

Perekaart

Lidli müügistatistika näitab, et Perekaardiga tehakse regulaarselt oste ning kasutajate arv on järjepidevalt tõusnud. Enim ostetud toodete hulka kuuluvad Lupilu beebitooted ja kõik Lidli pagaritooted.

Esimene koostööaasta Eesti Lasterikaste Perede Liiduga on meil väga hästi läinud ja meil on eriti hea meel, et pakutavate soodustuste arv on aina suurenenud. Teame, et hinnatõus ei ole Eestis kuidagi vähem aktuaalsemaks teemaks muutunud ja seetõttu üritame aina rohkem soodustusi pakkuda peredele, kus kasvab kolm või enam last,“ kommenteeris Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

Kuna igapäevased kulud toidule ja esmatarbekaupadele moodustavad olulise osa pere eelarvest, siis Lidli ja Perekaardi koostöö tulemusena oleme saanud rikastada paljude perede toiduelamusi ning võimaldanud neile taskukohasemat ostukorvi. See on praktilist mõju loov koostöö, mis pakub rõõmu paljudele peredele,“ selgitas Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Perekaardi omanikud saavad Lidli poodides 10% soodustust paljudelt toodetelt, näiteks Cieni kosmeetika- ja hügieenitooted, Lupilu beebitooted, Peppertsi lasteriided, valik puu- või juurvilju, Gelatelli jäätised, Chef Select sügavkülmutatud tooted, Minu Leib värskelt küpsetatud pagaritooted, Valik Tastino pakendatud leivatooteid, Sweet Corneri maiustused, Saguaro joogid, W5 kodutarbed ja kõik koolitarbed.

Soodustuste saamiseks ei pea Perekaardi omanik tegema midagi enamat kui näitama kassas oma Perekaarti. Märgist kuvatakse ka iganädalastes Lidli ostukataloogides, mida leidub kauplustes, www.lidl.ee ja Lidl Plus rakenduses. Perekaarti saab kasutada ka Lidli iseteeninduskassades, mis järk-järgult jõuavad sügise jooksul kõikidesse Lidl Eesti poodidesse.

Infot Perekaardi omanikule kehtivate pakkumiste kohta saab Lidli ja Perekaardi kodulehelt, Lidli poodides leiduvatelt ostukataloogidelt, sotsiaalmeediast ja kaupluses olevatelt infosiltidelt.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja kogu Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 350 kauplust ja enam kui 225 logistikakeskust 31 riigis üle maailma.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 375 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2022. aastal oli 154,1 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa