Lidl Eesti ja Läti tegevjuht Maciej Urbanski asub juhtima ka Lidl Leedut

Maciej Urbanski, kes on hetkel Lidl Eesti ja Lidl Läti juhatuse esimees, asub alates 1. septembrist tööle ka Lidl Leedu tegevjuhina.

24.07.2024 | Tallinn

Maciej Urbanski

Oleme veendunud, et ettevõte saab sellest teadmiste ja kogemuste jagamisest ainult kasu ning kombineerib kõikide riikide parimaid praktikaid, et oma klientidele veelgi kasulikum olla,“ kommenteeris Lidl Eesti ja Läti korporatiivkommunikatsiooniosakonna direktor Dana Hasana.

Maciej Urbanski on Lidlis töötanud juba üle 20 aasta. Ta alustas oma ettevõtte karjääri 2003. aastal Poolas, töötades seejärel 2 aastat piirkonnadirektorina Leedus. 2019. aastal asus Urbanski tööle Lidl Läti ja Lidl Eesti juhatuse liikmena ning alates 2022. aastast on mõlema organisatsiooni juhatuse esimees.

Lidl Leedu senine juhatuse esimees Armando Lopes siirdub septembrist juhtima Lidl Prantsusmaa finantsosakonda. Armando Lopes on enne Leetu tulekut olnud Lidl Ungari finantsdirektor ning omab Lidlis enam kui 15-aastast kogemust, olles töötanud ka Portugalis, Prantsusmaal ja Saksamaal.

Lidlil on Leedus hetkel 74 kauplust ja 2 logistikakeskust. Lätis tegutseb hetkel 30 ja Eestis 14 kauplust, mõlemaid maid toetab logistikakeskus Riias.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa