Muudatused Lidl Eesti ja Lidl Läti juhatuses

Lidl teatab, et Lidl Eesti OÜ (Lidl Eesti) ja SIA Lidl Latvija (Lidl Läti) juhatuse esimees Jakob Josefsson lahkub Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse esimehe kohalt ning jätkab alates 1. novembrist 2022 oma karjääri Schwarz Grupis Lidl Sverige (Lidl Rootsi) juhatuse esimehena.

12.09.2022 | Tallinn

Maciej Urbanski

Maciej Urbanski

Jakob Josefsson on mõlema ettevõtte juhatust juhtinud alates 2019. aasta aprillist. Josefsson ja tema meeskond koordineeris edukalt Lidli sisenemist Eesti ja Läti turule ning esimeste kaupluste avamist, pannes tugeva aluse Lidli edasisele ärikasvule mõlemal turul.

Alates 2022. aasta oktoobri keskpaigast saab mõlema ettevõtte juhatuse esimeheks senine Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse liige Maciej Urbanski. Urbanski on Lidl Grupis töötanud üle 18 aasta ja alates 2018. aasta oktoobrist on ta Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse liige, vastutades müügi ja logistika eest. Muudatused juhatuse koosseisus esitatakse lähiajal Läti Vabariigi ja Eesti Vabariigi äriregistritele.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga