Muudatused Lidl Eesti ja Lidl Läti juhatuses

Lidl teatab, et Lidl Eesti OÜ (Lidl Eesti) ja SIA Lidl Latvija (Lidl Läti) juhatuse esimees Jakob Josefsson lahkub Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse esimehe kohalt ning jätkab alates 1. novembrist 2022 oma karjääri Schwarz Grupis Lidl Sverige (Lidl Rootsi) juhatuse esimehena.

12.09.2022 | Tallinn

Maciej Urbanski

Jakob Josefsson on mõlema ettevõtte juhatust juhtinud alates 2019. aasta aprillist. Josefsson ja tema meeskond koordineeris edukalt Lidli sisenemist Eesti ja Läti turule ning esimeste kaupluste avamist, pannes tugeva aluse Lidli edasisele ärikasvule mõlemal turul.

Alates 2022. aasta oktoobri keskpaigast saab mõlema ettevõtte juhatuse esimeheks senine Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse liige Maciej Urbanski. Urbanski on Lidl Grupis töötanud üle 18 aasta ja alates 2018. aasta oktoobrist on ta Lidl Eesti OÜ ja SIA Lidl Latvija juhatuse liige, vastutades müügi ja logistika eest. Muudatused juhatuse koosseisus esitatakse lähiajal Läti Vabariigi ja Eesti Vabariigi äriregistritele.