Lidl avas Rakvere vallas oma 12. kaupluse Eestis

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl avas täna hommikul Rakvere vallas aadressil Ussimäe 1 uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti üle viie miljoni euro, on Eestis juba kaheteistkümnes.

01.06.2023 | Rakvere

Lidli poe avamine Rakveres.

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Rakvere vallavanem Maido Nõlvak, Rakvere linnapea Triin Varek, ehituse projektijuht Ivan Roos, Lidl Eesti piirkonnajuht Merlin Loorits ja poejuhataja Olga Vernik. Varakult oli kohale saabunud ka palju ootusärevaid kliente, keda rõõmustasid eriti head sooduspakkumised. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Rakvere vallavanemal Maido Nõlvakul on hea meel, et Lidl ehitas oma poe Rakvere valda. „Mul on väga hea meel, et see päev, mil Lidl oma uksed avab, on käes. Sinna, kuhu avatakse uusi kaupluseid, sinna tuleb ka külalisi ja uusi elanikke. Olen päris kindel, et Lidli tänane avamine hoiab ka hinnad madalamal. Sellist sortimenti teistest poodidest ei leia, nii et ma arvan, et võin olla päris sage külaline selles poes,“ ütles Nõlvak.

Lidl Eesti piirkonnajuhi Merlin Looritsa sõnul on kaupluse avamisega Rakveres loodud 20 hästitasustatud töökohta. „Täna avab Lidl esmakordselt Lääne-Virumaal oma kaupluse. Täna on minu ja minu kolleegide jaoks väga eriline päev. Oleme teinud põhjalikke ettevalmistusi, et pakkuda kõigile Lidlis parimat ostukogemust. Meie riiulitelt leiate tuntud kaubamärke kõikjalt üle maailma, aga ka kohalikelt tootjatelt. Seega tulge avastama meie sortimenti!“ sõnas Loorits.

Lidli selge jaemüügimudel tagab klientidele kiire, mugava ja nauditava ostukogemuse. Lidli poodide planeering on lihtne, toodete paigutus lihtsasti arusaadav. Selleks, et klientidel oleks kaupluses mugav orienteeruda, on kõikide riiulite kohal hästi nähtavad sildid, mis tähistavad erinevaid tootekategooriaid ja käimasolevaid sooduspakkumisi.

Värskelt tarnitud puu- ja juurviljade, liha- ja kalatoodete ning kohapeal küpsetatud pagaritoodete valikut täiendavad paljud Lidli omamärgi ja kohalike tootjate tooted. Lidl pakub ka valikut kvaliteetset kosmeetikat, beebi- ja lastetooteid, kodupuhastusvahendeid, aia- ja remonditööriistu. Kõik Lidli tooted on saanud rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteedi-, päritolu- ja jätkusuutlikkuse sertifikaadid.

Rakvere valla Lidli kauplus on ehitatud keskkonnasäästlikult järgides EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, 1438 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks.

Kauplusse pääseb lihtsasti ühistranspordi, auto või jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 149 laia parkimiskohaga, millest 3 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 2 parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta. Klientidel on mugavalt võimalik Lidli kauplusesse tagastada nii taarat, pappi, plastikut kui ka patareisid.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

• Rakvere Lidli kauplus on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Parkimine kaupluse parklas on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00-18.00.