Lidl avas Narvas oma 13. kaupluse Eestis

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl avas täna hommikul Narvas Pähklimäel aadressil Kangelaste prospekt 37a uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti ligi kaheksa miljonit eurot, on Eestis juba kolmeteistkümnes.

31.08.2023 | Narva

Narva Pähklimäe Lidli avamine

Narva Pähklimäe Lidli avamine

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Lidl Eesti Ida-Viru piirkonnajuht Jana Borošneva, Lidl Eesti müügijuht Maris Mehine, ehituse projektijuht Ivan Roos ja Pähklimäe poe juhataja Natalja Zaitseva. Varakult oli kohale saabunud ka palju ootusärevaid kliente, keda rõõmustasid eriti head sooduspakkumised. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Lidl Eesti Ida-Viru piirkonnajuht Jana Borošneva tundis uue poe avamise üle head meelt ja kutsus narvalasi Lidli tootevalikuga tutvuma. „Kätte on jõudnud kaua oodatud hetk ja täna avasime Pähklimäel juba oma teise kaupluse Narvas. Lidl on paljude narvakate jaoks kujunenud esimeseks valikuks oma igapäevaste sisseostude tegemisel ning uue kaupluse avamisega laienevad Narva ja Ida-Viru ostuvõimalused veelgi. Oleme tänulikud usalduse eest ning pakume edaspidigi Eesti turul parima hinna ja kvaliteedi suhtega sortimenti,“ sõnas Borošneva.

Kauplusse pääseb lihtsasti ühistranspordi, auto või jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 127 laia parkimiskohaga, millest 3 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 3 parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 10 jalgrattakohta. Klientidel on mugavalt võimalik Lidli kauplusesse tagastada nii taarat, pappi, plastikut kui ka patareisid.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

  • Narva Pähklimäe Lidli kauplus on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Parkimine kaupluse parklas on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00-18.00.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa