Lidl avab 1. juunil kaupluse Rakvere vallas

1. juunil kell 8.00 avatakse Rakvere vallas aadressil Ussimäe tänav 1 Lidli kauplus. Lidl Eesti on investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse üle viie miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi Rakveres 20 hästitasustatud töökohta.

19.05.2023 | Rakvere

Lidli kauplus Rakveres.

Lidli kauplus Rakveres.

1. juunil kell 8.00 avatakse Rakvere vallas aadressil Ussimäe tänav 1 Lidli kauplus. Lidl Eesti on investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse üle viie miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi Rakveres 20 hästitasustatud töökohta.

Uus Lidli kauplus asub hästi ligipääsetavas piirkonnas Ussimäe tänaval, pakkudes Rakvere elanikele võimalust mugavalt sisseoste teha. Avamispäeval 1. juunil ootavad kõiki külastajaid ainult Rakvere poe jaoks mõeldud avamispakkumised, samuti mitmed üllatused ja õnneloos. Lastekaitsepäeva puhul on plaanis mitmed tegevused lastele.

Kauplus on ehitatud keskkonnasäästlikult järgides rahvusvahelise EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, 1438 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks.

Kauplusse pääseb lihtsasti ühistranspordi, auto või jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 149 laia parkimiskohaga, millest 3 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 2 parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta.

Esimesed neli nädalat pärast avamist rõõmustavad kliente eriti head hinnad ning sooduspakkumised. Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.

Uue kaupluse avamine Rakveres on osa Lidli kauplustevõrgu arendamise strateegiast, mis sai alguse 3. märtsil 2022 kaheksa kaupluse samaaegse avamisega Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Pärast uue kaupluse avamist on Eestis kokku kaksteist Lidli poodi.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

  • Rakvere Lidli kauplus avatakse neljapäeval, 1. juunil kell 8.00. Kauplus on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Parkimine kaupluse parklas on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00-18.00.

 

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa