Lidl avab 1. juunil kaupluse Rakvere vallas

1. juunil kell 8.00 avatakse Rakvere vallas aadressil Ussimäe tänav 1 Lidli kauplus. Lidl Eesti on investeerinud uue kaupluse ehitusse, samuti lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse üle viie miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi Rakveres 20 hästitasustatud töökohta.

19.05.2023 | Rakvere

Lidli kauplus Rakveres.

Uus Lidli kauplus asub hästi ligipääsetavas piirkonnas Ussimäe tänaval, pakkudes Rakvere elanikele võimalust mugavalt sisseoste teha. Avamispäeval 1. juunil ootavad kõiki külastajaid ainult Rakvere poe jaoks mõeldud avamispakkumised, samuti mitmed üllatused ja õnneloos. Lastekaitsepäeva puhul on plaanis mitmed tegevused lastele.

Kauplus on ehitatud keskkonnasäästlikult järgides rahvusvahelise EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, 1438 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks.

Kauplusse pääseb lihtsasti ühistranspordi, auto või jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 149 laia parkimiskohaga, millest 3 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 2 parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta.

Esimesed neli nädalat pärast avamist rõõmustavad kliente eriti head hinnad ning sooduspakkumised. Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.

Uue kaupluse avamine Rakveres on osa Lidli kauplustevõrgu arendamise strateegiast, mis sai alguse 3. märtsil 2022 kaheksa kaupluse samaaegse avamisega Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. Pärast uue kaupluse avamist on Eestis kokku kaksteist Lidli poodi.

Meelespea Lidlis ostlemiseks:

• Rakvere Lidli kauplus avatakse neljapäeval, 1. juunil kell 8.00. Kauplus on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Parkimine kaupluse parklas on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.
  • Küsimuste korral palume võtta ühendust klienditoega tasuta numbril 800 0049 108 tööpäeviti 8.00-18.00.