Lidl alustas töötajate värbamist peatselt avatavasse Rakvere poodi

Lidl Eesti loob peatselt avatavasse Rakvere poodi ligi 30 uut töökohta ning pakub igale täistööajaga poetöötajale sektori keskmisest kõrgemat kuupalka. Rakvere Lidl on ettevõtte 12. pood Eestis.

10.03.2023 | Rakvere

Lidli pood Rakveres

Lidli pood Rakveres.

Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto ütles, et Lidl lubab töötajaile motiveerivat ja õiglast tasustamist. „Meie eesmärk on alati pakkuda oma poetöötajaile turu keskmisest kõrgemat palka, samuti makstakse meil iga töötatud minuti eest ja tagatud on iga-aastane palgatõus. Lidl pakub oma töötajatele ka mitmeid lisahüvesid, näiteks esimesest tööpäevast kehtivat täiendavat tervisekindlustust, igakuist pühendumustasu ning spordisoodustust.“

„Meil on hea meel pakkuda Rakvere piirkonna inimestele tööd ja peagi ka osturõõmu. Ootame kõiki huvilisi kandideerima ja liituma meie ühtse ning hooliva meeskonnaga,“ lisas Kippasto.  

Kandideerijatel ei pea olema varasemat kaubandussektori töökogemust. Kõik uued meeskonnaliikmed saavad põhjaliku väljaõppe, et enne Rakvere kaupluse avamist omandada kõik poetööks vajalikud teadmised ja oskused. Uute töötajate väljaõpet toetavad kogenud juhid ja kolleegid, kes on keskendunud meeskonnatööle ja inimeste arengule.

Kandideerimistähtaeg on 19. märts. Kandideerida saab lehel karjaar.lidl.ee.

Peagi avatav Lidli kauplus asub aadressil Ussimäe 1. Kaupluses on müügipinda 1400 m2. Kaupluse juurde kuulub 147 parkimiskohta, millest kaks on ette nähtud invakohtadeks ja kaks pereparkimiskohtadeks. Jalgratturitele on loodud kokku kaheksa ratta parkimiskohta.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Kategooria


Jaga

Vaata lisa