Lidl avas Saaremaal oma 14. kaupluse Eestis

Euroopa juhtiv jaemüüja Lidl avas täna hommikul Saaremaal Kuresaares aadressil Tallinna mnt 82b uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti üle kaheksa miljoni euro, on Eestis juba neljateistkümnes.

20.06.2024 | Kuressaare

Kuressaare pood on avatud.

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Saaremaa vallavanem Mikk Tuisk, Lidl Eesti kinnisvara arenduse tiimijuht Kristjan Reiska, piirkonnajuht Kait Kask ja poe juhataja Evely Taul. Varakult oli kohale saabunud ka palju ootusärevaid kliente, keda rõõmustasid eriti head sooduspakkumised. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Saaremaa vallavanemal Mikk Tuisul on hea meel näha, et Saaremaa kaubandusmaastikule on tulnud uus tegija. „Ma loodan, et Lidl rikastab meie inimeste kaubavalikut ja pakub soodsamat hinda,“ ütles Tuisk ja lisas, et tal on hea meel selle üle, et Lidl ootab väiketootjaid oma sortimenti ja soovis veel viimaks Lidlile palju edu Saaremaal.

Lidl Eesti piirkonnajuhi Kait Kase sõnul on kaupluse avamisega Kuressaares ligi 50 hästitasustatud töökohta. „Kätte on jõudnud kauaoodatud hetk ja täna avab Lidl Kuressaares oma suurima kaupluse. Täna on minu ja minu kolleegide jaoks väga eriline päev. Oleme teinud põhjalikke ettevalmistusi, et pakkuda kõigile Lidlis parimat ostukogemust. Meie riiulitelt leiate tuntud kaubamärke kõikjalt üle maailma, aga ka kohalikelt tootjatelt. Seega tulge avastama meie sortimenti!“ sõnas Kask.

Lidli selge jaemüügimudel tagab klientidele kiire, mugava ja nauditava ostukogemuse. Lidli poodide planeering on lihtne, toodete paigutus lihtsasti arusaadav. Selleks, et klientidel oleks kaupluses mugav orienteeruda, on kõikide riiulite kohal hästi nähtavad sildid, mis tähistavad erinevaid tootekategooriaid ja käimasolevaid sooduspakkumisi.

Värskelt tarnitud puu- ja juurviljade, liha- ja kalatoodete ning kohapeal küpsetatud pagaritoodete valikut täiendavad paljud Lidli omamärgi ja kohalike tootjate tooted. Lidl pakub ka valikut kvaliteetset kosmeetikat, beebi- ja lastetooteid, kodupuhastusvahendeid, aia- ja remonditööriistu. Kõik Lidli tooted on saanud rahvusvaheliselt tunnustatud kvaliteedi-, päritolu- ja jätkusuutlikkuse sertifikaadid.

Kuressaare Lidli kauplus on ehitatud keskkonnasäästlikult järgides EDGE ehitussertifikaadi nõudeid. Hoone on energiasäästlik ja kasutab ainult roheenergiat. Uuel kauplusel on avar, 1740 ruutmeetrine müügisaal ning laiad vahekäigud mugavaks ostlemiseks.
Kauplusse pääseb lihtsasti ühistranspordi, auto või jalgrattaga. Hoone juurde kuulub suur parkla 143 laia parkimiskohaga, millest 3 parkimiskohta on mõeldud liikumispuudega inimestele ja 2 parkimiskohta peredele. Samuti on ratturitele turvaliseks parkimiseks ette nähtud 12 jalgrattakohta. Elektriautode laadimiseks on olemas kaks laadimiskohta. Klientidel on mugavalt võimalik Lidli kauplusesse tagastada nii taarat, pappi, plastikut kui ka patareisid. Kuressaare Lidli kauplus on suvel avatud iga päev 8.00-23.00.

Lidlist

Jaemüügifirma Lidl, mis on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis, on üks juhtivaid ettevõtteid toiduainete jaemüügisektoris Saksamaal ja Euroopas. Lidl on esindatud 32 riigis üle maailma ning haldab 12 000 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 31 riigis.

Odavpoeketina pakub Lidl oma klientidele optimaalseimat hinna-kvaliteedi suhet. Lihtsus ja protsessidele orienteeritus juhivad igapäevategevusi nii kauplustes, logistikakeskustes kui teistes üksustes. Standardiseeritud protsesside kavandamise ja struktuurse ülesehituse eest on vastutav Lidl Stiftung, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Lidlis töötab üle 360 000 töötaja. Tööd Lidlis iseloomustab dünaamilisus ja õiglus omavahelistes suhetes, mille väljundiks on tugevad meeskonnad üle maailma.

Igapäevategevustes võtab Lidl vastutuse inimeste, ühiskonna ja keskkonna eest. Lidlis tähendab jätkusuutlikkus oma kvaliteedilubaduse täitmist iga päev.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2021. aastal oli 133,6 miljardit eurot.

Pressikontakt

Korporatiivkommunikatsiooni osakond
press@lidl.ee

Jaga

Vaata lisa